Saturday, May 14, 2011

Member2 ESPIRANZA .

Hari ini, 15.4.2011, 2.15 a.m.
Sangat bahagia. hehe. Da jumpa blog espiranza. Rasa2 da hampir setahun jugak la tak bukak blog tu.
Setelah seminggu bertungkus lumus cari, akhirnya jumpa juga blog Espiranza yg sgt2 di rindui.
Rindu sgt nk jumpa korang semua. Mesti semua da matang, ade yg nk kahwin, ade yg nk jadi cikgu, doktor . .dan macam2 lagi la.
Tapi, sorry korang semua. Aku mengaku, aku antara orang yang susah juga la nak di contact. Nak kata busy, tak jugak. Tapi tak tau kenapa la aku ni sangat la malas nk b'mesej2. Lepas ni, rasanya nak berubah. Nak contact balik dgn korang semua. Just nak beritahu, aku da kutip semua no. tepon budak espiranza. Tenkiu mazs. Ahaks :)
Sayang sangat pada persahabatan ini. Harap ia akan kekal buat selama2 nya. Untuk budak espiranza sekalian, jgn segan silu untuk memberitahu perkembangan korang pada aku. Tak sabar nk tau.
Buat masa sekarang ini, just taw ttg nini.

Ijat da risik Nini. Waaaaaaa . . . kawan aku nk kawin. Au rasa nk nangis. Aku nk kahwin gak, tapi lambat lagi laaa . :)
Shirot pon da ade pakwe yg sgt la cute. Mazs? Adu, lupa nk tanya psl ngn syeikh. Tataw still lagi atau tidak. Hehe . Kgkwn aku da pandai jiwang2 karat.

Update information yg aku tau pasal kawan2 yg tersayang aku nie:
Faramiera: Baru habis matrik PPT.  Sekarang dgn Zaim Azfar. :)
Cikin: Tengah belajar di Mesir.
Nini: Bersama meneruskan perjuangan di Mesir bersama cikin. N ingin membina masa depan bersama Ijat.   How sweet. :)
Shirot: Tengah study kat Terengganu. Cakap pon da macam org terengganu sikit. Pun da b'punya. huhu
Salnur: Study kat Uitm bersama Izzan Fariha. ( rindu gak kat makcik Izzan :)
Asmaa: Study kat UIA.\
Ida: Aku tak tau :(
Mazs : Study kat Sabak Bernam. Antara yg s'tiasa rajin contact kgkwn dy . huhu
Balqis Study kat Bangi.
Bha: Study kat Mesir. Bakal Doktor . Dr. Biha. :)
Fairuz: Aku tak tau :(
Paah: Bakal jadi cikgu. :)

Tu je yg aku tau pasal kawan2 aku. Teruk taa? urm. . .Untuk member ESPIRANZA, harap kita akan sentiasa keep in touch, ok?

8 comments:

atyn shirot said...

:(sedikit mgalir bce post ko ni...send la kt fb...sure dyorg terharu mcm ak...thnx!!syg ko weyh!!!!

mas_izzati said...

hehe,,thanx syg..rndu ko gak..
lorr,,sy single dh la yunx...huhu.xde pape ngn dy r...juz kwn je skrg ny...pas nt nk tgu msok m'munang jer pon..~~lalala!!..
yeke,,psl nini tu...xcaya lak..pape pon moge sume b'bhagia slalu...

atyn shirot said...

huhu...x ak,,ko je la mas yg komen2 kt blog ni..haaha..mmm,,ak pon da sngle jgk la yunk....papepon,,sukses sllu!

AzzaSyzna said...

kak fisza lg teruk. hilang terus en dr kita. msj tk rply, cl tk angkat. :/ ok bai.

Fyza Fauzi said...

hehe . da mmg korang2 je yg taw kewujudan blog ni . harus la korang yg rajin komen . :)

Fyza Fauzi said...

haa? biar btol? takan shirot pown da single?
shirot: syg kat kowg gak, :) t ade pape p'kembangan jgn lupa gtaw ak k . :)

Fyza Fauzi said...

mazs: sowi, ak tataw kau da single. da lme tataw p'kembangan kau. pape own , ak mmg syg n wndu kat sume member espiranza. lalala~

Fyza Fauzi said...

azza ! ! miss you so mmmmuuuuch ! mmmmmmmuahhxxx !
azza, kau jgn majok ngn ak k . t ak nk tulis psl kau plak . jgn mara ye syg ! haha .